Njega lica

image

 

Njega lica

Lavandula u svojoj ponudi nudi tretmane koji pružaju odgovor na sve potrebe kože lica, vračajući joj ravnotežu, te duboku opuštenost koja djelovanjem tretmana koji slijedi čini još aktivnijima, a doživljaj ugodniji.

Ciscenje problematicne aknaste koze

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija se koristi kod tretmana detoksikacije i regeneracije kože, terapiji za akne, mrlje od sunca, bore, oštećenja kože. Preporučuje se barem dva puta godišnje na prijelazu između godišnjih doba zima/proljeće i jesen/zima Terapija je ugodna i učinkovita, odstranjuje se odumrli, rožnati sloj kože što omogućava koži da diše, oslobađaju se pore, a koža se oksigenacijom čisti i pospješujemo rast novih stanica u epidermisu.

Odmah nakon terapije poboljšava se struktura kože, odstranjuju se mrlje, potiče regeneracija i smanjuju se sitne bore i ožiljci. Rezultat je svježa, sjajna i zdrava koža. depilacija hladan ..

Ekstenzije trepavica

... uzbudljiva su i nova usluga u našem centru koja daje luxuzan izgled te pružaju ...  toliko su prirodne da nitko neće vidjeti razliku. Imaju prirodnu zaobljenost tako da više neće biti nužno koristiti uvijače za trepavice. Ekstenzije dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim vlastitim trepavicama. Prirodni osjećaj ­ kad se profesionalno i pažljivo ugrađuju ove lagane trepavice pružaju osjećaj kao da su vaše prirodno. Prirodno nošenje ­ savršene su za dnevnu upotrebu i za aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati, odlaziti u saunu ili spavati bez brige zato što su ekstenzije vodootporne i trajne. Možete uživati u dužim i ljepšim trepavicama 24 sata na dan i to tjednima bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.